Titlu: Lacrimi de îngeri (dincolo de viață)

Categorie: Dramă și romance

Anul publicării: Decembrie 2019

Crezi că te poţi îndrăgosti nebuneşte de o persoană pe care nu o cunoşti câtuşi de puţin?

Poți cumpăra cartea de aici:

POVESTEA ROMANULUI

În 2007 un prieten bun de-al meu s-a sinucis. Îl chema Florin Crupșa. În momentul în care am aflat că a murit lumea mea întreagă s-a prăbușit. Am avut un vis cu el într-o noapte, stătea trist în fața unei porți. Mi-am dat seama atunci că nu putea să treacă de acea poartă drept pedeapsă că și-a luat viața. A fost un băiat bun, sufletist, dramatică și părea că viața nu îi surâde. Nu era mulțumit de ea. El a luat această decizie, iar eu am stat luni întregi după moartea lui să mă gândesc că poate l-aș fi putut ajuta să nu facă prostia asta. Am fost ultima persoană cu care a vorbit înainte să plece. La câteva zile după acest incident, mi-a venit în minte să scriu o carte. Scriind încă de mic copil, am avut curajul să fac asta în memoria lui. Și am postat primele capitole pe un site. Prietenii și familia lui s-au bucurat. Ideea e că eu scrisesem despre el și o fată Alexandra, care culmea chiar existase în viața lui. Știam că iubise mult o fată. Dar niciodată nu îmi spusese numele ei. Iar atunci când am început povestea mi-a venit instant în minte numele acesta. După câteva zile, fata respectivă mi-a scris pe yahoo messenger. Știai de mine? Eu sunt Alexandra! Am rămas șocată în fața monitorului. Și m-am gândit că el chiar îmi transmise de dincolo numele fetei pe care o adora. Cartea aceea pe care am scris-o prima dată am publicat-o la Editura Celestium (fosta mea editură) în anul 2015. Dar n-am fost mulțumită de ea, așa că am rescris-o și am republicat-o în 2018 tot la Editura Celestium. Aceasta este varianta finală a cărții. Când m-am gândit să rescriu cartea nu am știut că voi schimba atât de mult povestea.

M-am gândit că va fi asemănătoare. Dar nu este așa. Această poveste nouă o are în prim plan pe Alexandra, o tânără care își iubește cel mai bun prieten, un prieten din copilărie pe nume Cristian. El însă nu este atât de sigur de iubirea pentru ea, așa că o lasă să tot viseze. Așa se face că la un moment dat are un vis cu un băiat pe nume Florin care o sărută și care îi spune că o așteaptă. Îl cunoaște apoi pe Florin în realitate și cei doi ajung iubiți. Moment în care Cristian începe să turbeze de furie. Curios, nu? După câteva peripeții, Florin se sinucide, și Alexandra merge în căutarea dragostei ei pierdute, adică în căutarea lui Cristian, care era dat dispărut.

Romanul se dorește a avea un mesaj important. Vreau să atrag atenția asupra vieții, asupra faptului că sinuciderea nu e o soluție, că nu vei fi mai fericit dacă pleci dincolo când vrei tu, că este important să fii sincer și să-i spui persoanei dragi din viața ta cât de mult o iubești și cât de importantă este pentru tine, nu atunci când e prea târziu ci atunci când simți asta. Am scris mai mult cartea ca un mesaj, și sper ca toți cei care îl citesc să învețe ceva din asta.

Am primit multe recenzii la cartea aceasta și încă este o carte foarte dorită și citită. Așa că dacă ți-am stârnit atenția, te rog să îmi spui părerea ta după ce ai lecturat-o.

Lasa un comentariu