Titlu: S-a sfârșit înainte să înceapă

Categorie: Dramă și romance

Anul publicării: decembrie 2019

Poți cumpăra cartea de aici:

Antonio Fognini, un chirurg cardiovascular de succes din Milano își scrie memoriile mânat de povestea cutremurătoare a vieții lui. Pe când era mai tânăr se îndrăgostise nebunește de Paola, contrar lumii, moralității și rolului tinerei, acela de pacientă.
Acum a revenit în viața lui fiind internată de urgență și așteptând o nouă inimă. Lângă ea, noapte și zi, realizează că iubirea nu l-a părăsit niciodată.
Pas cu pas, cei doi își reamintesc ce sufletele lor știau deja. Se iubesc. Dar zilele Paolei sunt numărate.
Va reuși Antonio să își salveze marea iubire?

Descoperă romanul tulburător al unei vieți incredibile, povestite cu multă sensibilitate de chirurgul cardiovascular.

„S-a sfârşit înainte să înceapă” o poveste savuroasă între două inimi, una bolnavă şi una sănătoasă pe care însă a învins-o creierul. O inimă sănătoasă care îşi găseşte curajul să lupte pentru iubire când deja e prea târziu. Este o carte care te face să nu o poți lăsa din mână până nu o termini, în care suferi și iubeşti alături de personaje până la final.

Ana Maria Culmeș

O poveste în care vezi partea nemiloasă a dragostei. Atât dragostea pentru profesie cât și dragostea față de persoane pot duce la dezamăgiri și trădări. O rază de lumină apare atunci când totul părea imposibil pentru Antonio, dar soarta are un alt plan pentru renumitul doctor italian.
O poveste emoționantă care va avea mereu un loc special in sufletul meu!

Laura – Alexandra Candrea ”Despre cărți și alte arte”

Medicina, văzută prin ochii lui Antonio este ceva sacru, cea mai mare iubire pentru el, cel mai presus lucru al existenței sale și fiind convins, încă din adolescență de iubirea sa pentru Marisa, care devine soția lui, ajunge să își trăiască viața într-o continuă monotonie: spital și acasă, fără prea multe așteptări de la viață. Dar într-o zi, viața sa, idealurile lui iau o întorsătură de 180 de grade, când Paola își face apariția în cabinetul său și este nevoit să aleagă între iubirea sa adevărată sau presupusa iubire din tinerețe.
Oare, într-un final, reușește să aleagă? Care va fi deznodământul acestor memorii? Ce se va alege de acest chirurg cardiovascular?

Antonia Alexandra

POVESTEA ROMANULUI

Povestea acestei cărți a apărut în mintea mea în anul 2018, aveam titlul și parțial subiectul romanului. Tot în acel an am avut un vis în care un tânăr doctor are soția bolnavă de cancer și alături de el era o tânără care îl ajuta să-și revină din șocat. Apoi, în luna martie 2018, am avut o puternică criză de rinichi în care era să dau în septicemie. Am mers la spital și aici am cunoscut un medic foarte bun, urolog care m-a vindecat. După ce mi-am revenit, am început să scriu cartea, povestea unui doctor pentru care cariera este cea mai importantă, dar în același timp tânjește și după o poveste de iubire, adevărată, autentică. Era însurat, dar ceea ce simțea pentru soția lui era mai mult de ordinul prieteniei, fiind de mici copii împreună.

În luna iulie 2019 am publicat cartea, chiar de ziua mea. Dar am tipărit puține bucăți, în jur de 20, voiam să o am pentru mine, cel mai mult. Am oferit cartea în format electronic, gratuit și s-a bucurat de o mare popularitate. Acum se poate citi și în format fizic, și este cartea sufletului meu. Am pus în ea toată durerea unei iubiri neîmpărtășite care sunt convinsă că am simțit-o mulți dintre noi, și am îmbinat un bărbat pentru care cariera și familia sunt sfinte, din punct de vedere moral, dar care alunecă în patima adulterului datorită circumstanțelor care îi zguduie lumea din temelii.

Este cartea mea de suflet și are mult succes, fiind printre cele mai iubite cărți ale mele. Din această serie mai urmează două, jurnalul Paolei (Te-am pierdut în timp ce mă căutam pe mine) și povestea doctorului scrisă de fata lui, Antonio, la zece ani după publicarea memoriilor lui. Următoarea va apărea în anul 2020.

2 comentarii

Ameno Romeo Facebook;Alchimiaextazului888 Instagram noiembrie 2, 2021 - 2:45 pm

Excelent!!!Mulțumesc Mult!!!

Raspuns
Ameno Romeo Facebook;Alchimiaextazului888 Instagram noiembrie 2, 2021 - 2:45 pm

Excelent…

Raspuns

Lasa un comentariu