Antonio Fognini, un chirurg cardiovascular de succes din Milano își scrie memoriile mânat de povestea cutremurătoare a vieții lui. Pe când era mai tânăr se îndrăgostise nebunește de Paola, contrar lumii, moralității și rolului tinerei, acela de pacientă.
Acum a revenit în viața lui fiind internată de urgență și așteptând o nouă inimă. Lângă ea, noapte și zi, realizează că iubirea nu l-a părăsit niciodată.
Pas cu pas, cei doi își reamintesc ce sufletele lor știau deja. Se iubesc. Dar zilele Paolei sunt numărate.
Va reuși Antonio să își salveze marea iubire?

Descoperă romanul tulburător al unei vieți incredibile, povestite cu multă sensibilitate de chirurgul cardiovascular.

„S-a sfârşit înainte să înceapă” o poveste savuroasă între două inimi, una bolnavă şi una sănătoasă pe care însă a învins-o creierul. O inimă sănătoasă care îşi găseşte curajul să lupte pentru iubire când deja e prea târziu. Este o carte care te face să nu o poți lăsa din mână până nu o termini, în care suferi și iubeşti alături de personaje până la final.

Ana Maria Culmeș

O poveste în care vezi partea nemiloasă a dragostei. Atât dragostea pentru profesie cât și dragostea față de persoane pot duce la dezamăgiri și trădări. O rază de lumină apare atunci când totul părea imposibil pentru Antonio, dar soarta are un alt plan pentru renumitul doctor italian.
O poveste emoționantă care va avea mereu un loc special in sufletul meu!

Laura – Alexandra Candrea ”Despre cărți și alte arte”

Medicina, văzută prin ochii lui Antonio este ceva sacru, cea mai mare iubire pentru el, cel mai presus lucru al existenței sale și fiind convins, încă din adolescență de iubirea sa pentru Marisa, care devine soția lui, ajunge să își trăiască viața într-o continuă monotonie: spital și acasă, fără prea multe așteptări de la viață. Dar într-o zi, viața sa, idealurile lui iau o întorsătură de 180 de grade, când Paola își face apariția în cabinetul său și este nevoit să aleagă între iubirea sa adevărată sau presupusa iubire din tinerețe.
Oare, într-un final, reușește să aleagă? Care va fi deznodământul acestor memorii? Ce se va alege de acest chirurg cardiovascular?

Antonia Alexandra

CITATE

RECENZII

THE LITTLE MERMAID LOVES BOOKS

https://littlemermaidlovesbooks.video.blog/2019/07/26/recenzie-s-a-sfarsit-inainte-sa-inceapa-de-ioana-dumitrachescu/?fbclid=IwAR0IuR5yNLZgd7Ws91OWGNqiOZTIob6OwBuv6qcJSEuoNCGiJpvtby7aM_g

DESPRE CĂRȚI ȘI ALTE ARTE

https://desprecartisialtearte.wordpress.com/2019/07/24/s-a-sfarsit-inainte-sa-inceapa-ioana-dumitrachescu/?fbclid=IwAR2yCKGI3B373C9Xg2p1oAmr110gar22gvEe56O7_ua3if7ywWcGls-69Go

VORBE PENTRU SUFLET

https://vorbepentrusufletblog.wordpress.com/2019/08/01/citind-o-pe-ioana-dumitrachescu-cartea-s-a-sfarsit-inainte-sa-inceapa/

EVATOPIA

https://evatopia.ro/s-a-sfarsit-inainte-sa-inceapa-ioana-dumitrachescu/

READERS & BEAUTIFUL MINDS

https://readersandbeautifulminds.wordpress.com/2019/08/25/s-a-sfarsit-inainte-sa-inceapa-ioana-dumitrachescu-%E2%80%A2-recenzie/?fbclid=IwAR1boUN-ULgxmeHkccDkqUNhmAhNdQ45XcEvTmjgsB56A14Qk0f1AjL9ki0

DISTRIBUȚIE CARTE

Romanul îl puteți citi gratuit în format electronic, pe grupul meu de facebook, Ioana Dumitrăchescu/Zanuka Lisandros, sau pe următoarele site-uri de cărți electronice:

MS BOOK.PRO

https://msbook.pro/romane-de-dragoste/1057-s-a-sfarit-inainte-s-inceap-de-ioana-dumitrachescu-descarc-gratis-pdf.html

101BOOKS.RU

http://www.101books.ru/carte/descarca-ioana-dumitrachescu-s-a-sfarsit-inainte-sa-inceapa-pdf

Iar dacă dorești să o cumperi în format tipărit o poți face pe acest site momentan, la pagina MAGAZIN

Lasa un comentariu