Sunt Ioana Dumitrăchescu. Sunt scriitoare, influencer, motivational couch. Iar acum ești pe cale să-mi cunoști adevărata identitate.

Scriu de când mă știu. Prima dată când am făcut cunoștință cu o carte cred că aveam 5 sau 6 ani. Adoram de mică să citesc. Iar după ce am mai crescut, m-am apucat de scris. Orice venea în cap, versuri de melodii, poezii, invitații, orice.

Mai serios am început prin 2007. În acel an a murit un amic de-al meu. S-a sinucis. Povestea lui o găsiți în romanul ”Lacrimi de îngeri (dincolo de viață)”. În 2010 am scris cel de-al doilea roman, Crimă în poziție de ofsaid, pe care intenționez să-l rescriu anul următor. În 2013, am descoperit cât de frumoasă este viața, cum putem avea tot ce ne dorim, iar toate acele experiențe sunt scrise în cărțile ”Atingerea magică a iubirii”, ”Abundența și prosperitatea fac parte din tine”, ”Atracția și visele” și ”Puterea de transformare a corpului fizic”. Toate vor fi rescrise, cu informații noi, însă dacă ești curioasă/curios de ele, le găsești în format electronic, gratuit.

CE VEI GĂSI AICI?

De toate pentru toți! Și nu glumesc. Vreau să ajut oamenii. Vreau să inspir. Vreau ca împreună să învățăm să ne bucurăm de viață. Căci ea nu e nici urâtă, nici frumoasă. Este exact așa cum o percepi.

Pe scurt, ce te așteaptă dacă intri pe blogul meu:

  • Scriere creativă
  • recenzii la cărțile citite
  • articole motivaționale și de dezvoltare personală și spirituală
  • citate și informații despre cărțile mele
  • fashion, beauty, lifestyle

SCRIERE CREATIVĂ

Mulți autori la început de drum mi-au scris că vor să le ofer sfaturi despre scris, tehnici ale scrisului, și cam tot ce ține de scriere creativă. Încă de acum 3 ani am început să mă documentez în această privință. Deși unii spun că nu există așa ceva, să înveți să scrii, eu consider tocmai contrariul. Se poate observa evoluția mea de la prima carte scrisă, și până acum când am publicat ”S-a sfârșit înainte să înceapă”. Această categorie este pentru toți cei care doresc să învețe să scrie creativ. Ficțiune, non-ficțiune, copywriting și tot ce ține de acest domeniu.

RECENZII CĂRȚI CITITE

Deși sunt scriitoare, îmi place să îmi spun părerea despre cărțile citite. Am fost foarte hotărâtă să fac recenzii doar autorilor români contemporani, însă m-am gândit că ar fi o idee să scriu și despre cărțile străinilor pe care le citesc. Această categorie va fi despre cărți, povești, personaje, modul de exprimare, citate, idei de ținut minte și tot felul de lucruri pe care le consider importante. Deși poate unii mă vor urî, nu am să fac recenzii decât cărților care îmi plac, și fără să existe critică negativă. Toți greșim, iar eu nu consider că sunt în măsură să critic pe cineva.

SPIRITUALITATE, DEZVOLTARE PERSONALĂ

De mic copil am fost sensibilă și introvertită. Acum îmi dau seama că din acest motiv am avut momente când am trăit experiențe inedite, despre care voi vorbi. În principal vreau să motivez oamenii, să îi sprijin, să le ofer informații, tehnici care să-i ajute în dezvoltarea lor personală/ spirituală. Avem nevoie de motivații, de sprijin în tot ce ne dorim să oferim. Iar eu am învățat asta de la viață. Încrederea, sprijinul, acțiunea, sunt la fel de importante, de aceea voi dezbate subiecte de acest gen.

CITATE ȘI INFORMAȚII DESPRE CĂRȚILE MELE

Nu mai e nevoie de nicio prezentare. Pe măsură ce scriu, veți afla aici, fiindcă voi posta din când în când fragmente, citate, informații despre personaje și povești.

FASHION, BEAUTY, LIFESTYLE

Mi-ar plăcea să vă prezint crâmpei din viața mea, ce anume folosesc, ce îmi place, ce nu îmi place, pe unde am călătorit, ce am văzut, ce am făcut, ce am îmbrăcat, și tot felul de lucruri importante pe care eu consider că ar fi bine să le luați în seamă. Deși de mică am fost cu cărțile în suflet, și nu prea îmi păsa de aspectul fizic, acum lucrurile s-au schimbat radical. Veți afla din blog de ce și cum.

EȘTI PREGĂTIT SĂ MĂ CUNOȘTI MAI BINE?

Poate nu sunt unică sau specială sau cea mai citită, dar cu siguranță vei găsi o oază de liniște, informații care să te inspire și să-ți ofere mai mult în această cale a vieții. Aș aprecia dacă ai lăsa un comentariu la articolele care îți plac. Voi face tot posibilul să răspund la toate!

În cazul în care ți-am atras atenția și dorești să colaborăm, aștept un mesaj pe adresa:

office@ioanadumitrachescu.ro